網頁

星期二, 6月 14, 2016

Boston Children’s Museum celebrated the reopening of the New Balance Foundation climb

Boston Children’s Museum celebrated the reopening of the New Balance Foundation climb following a 5-week renovation.
Originally opened in 2007, the newly renovated 3-story climbing sculpture is made of flowing curved platforms, rising up through the glass lobby of Boston Children’s Museum. Children are both challenged and delighted as they attempt safe risk-taking and find their way through the 3D, full body puzzle. Estimating space, planning moves, and looking for the best path are all part of the learning in the New Balance Foundation Climb.

Parents can join in as they follow the route alongside the sculpture, encouraging their children to find their way and try different paths, all while enjoying a fantastic panorama of downtown Boston.

There is also a surprise element for visitors that are familiar with the former climb; they may find some pathways have changed a bit.

Photo credit: Lex Piccione